BOŽJA MATI V ŽIVLJENJU PATRA PIJA

Ni na zalogi

Šifra: 57081

15,00 

Avtor je kapucin Marcellino Iasenzaniro, ki je bil svetnikov osebni asistent in je skrbel za njegovo korespondenco z angleškega področja od 26. aprila do 26. septembra 1965. Kot ena glavnih prič je nastopil na škofijskem postopku za beatifikacijo in kanonizacijo patra Pija.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Tarcisio Zullo iz Cervinare je s svojimi vprašanji pogosto skušal podreti zid skrivnosti, ki je patra ločeval od nas, zato ga je nekega dne vprašal s presenetljivo spontanostjo: »Pater, ali Božja Mati kdaj pride v vašo celico?« P. Pij je odkritosrčno odgovoril: »Moral bi me vprašati, kdaj se Božja Mati oddalji od moje celice!«
Pietru Cuginu, ki mu je zastavil isto vprašanje, pa je svetnik odgovoril tako, da je dodal še neko podrobnost: »Jaz v celici vidim dve mami.« Skupaj s presveto Devico je sinu delala družbo tudi mama Pepa.
Lahko zatrdimo, da so duhovni sinovi, četudi niso poznali toliko podrobnosti pri ravnanju Jezusove Matere, ob tem izrednem Gospodovem služabniku vendarle iz tisoče znamenj uganili njeno dejavno in materinsko navzočnost.

Dodatne informacije

Avtor:

Marcellino Iasenzaniro

Založba:

Salve

Leto izdaje:

2021

Število strani:

266

Vezava:

mehka