DRUGA SEMENA PA SO PADLA NA DOBRO ZEMLJO

Na zalogi

Šifra: 56280

18,00 

Pred seboj imamo zbirko nedeljskih in prazničnih pridig za leto B.

Avtor, dr. Ludvik Počivavšek, se kot dušni pastir dobro zaveda pomembnosti oznanjevanja in tega, da je posredovanje evangeljskega sporočila današnjemu svetu, ki je sekulariziran, zliberaliziran, izpostavljen brezbrižnosti in relativizmu, izredno težavno in zahtevno …

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

… Pastoralna izkušnja mu pove, da je na splošno med ljudstvom občutno neznanje temeljnih verskih resnic, tudi med obiskovalci nedeljske maše. Zato je oznanjevanje Božje besede toliko bolj potrebno, saj se mora po besedah bl. papeža Janeza Pavla II. vsaka generacija na novo odločiti za Kristusa in njegov evangelij. Tako postaja nova evangelizacija  permanentna evangelizacija.

Pri tem poslanstvu želi avtor s homiletično dovršenostjo pomagati vsem oznanjevalcem s svojo zbirko pridig. Ker avtor povzema bogate izkušnje znanih oznanjevalcev Božje besede, predvsem z nemško  govorečega območja, nam bo zbirka koristila pri pripravi na nedeljsko pridigo. Čeprav je v prvi vrsti namenjena duhovnikom, jo bodo lahko s pridom uporabljali tudi drugi verniki za osebno duhovno branje ali kot družinsko pripravo na nedeljsko bogoslužje.

Dodatne informacije

Avtor:

Ludvik Počivavšek

Založba:

Salve

Leto izdaje:

2011

Število strani:

305

Vezava:

trda