DUHOVNO ŽIVLJENJE V SKUPNOSTI MIR

Na zalogi

Šifra: 50733

2,90 

»Ta knjižica je neke vrste molitvenik za naš čas. Zato je lahko v spodbudo marsikateremu slovenskemu kristjanu, še posebej morda krščanskemu intelektualcu. Tako je ta knjižica lahko tudi njim dobra in lepa spodbuda za duhovno življenje, saj je način duhovnega življenja, ki ga živi Skupnost MiR, vabljiv in aktualen za današnji čas.«

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Knjižica prof. Tomislava Ivančića vsebuje temeljne stebre duhovnega življenja, ki naj bi jih vsakodnevno gojil in razvijal vsak član skupnosti, da se bo lahko usposabljal, zorel in deloval v apostolatu Skupnosti MiR Slovenija, torej v evangelizaciji in hagioterapiji.

Vesela sem, da smemo svojim članom od sedaj naprej ponuditi možnost, da lahko s pomočjo te knjižice na še bolj pravi način rastejo v duhovnem življenju kot tudi v karizmi Skupnosti MiR, saj je oznanjevanje vedno rezultat osebne izkušnje in rasti (prim. PIP 56).

Seveda je lahko omenjeni Ivančićev način duhovnega življenja blizu in v spodbudo tudi marsikateremu slovenskemu kristjanu, še posebej morda krščanskemu intelektualcu. Zato je ta knjižica lahko tudi njim dobra in lepa spodbuda za duhovno življenje, saj je način duhovnega življenja, ki ga živi Skupnost MiR vabljiv in aktualen za današnji čas.

Dodatne informacije

Avtor:

Tomislav Ivančić

Založba:

Skupnost MiR Slovenija

Leto izdaje:

2013

Število strani:

60