MOJA DOŽIVETJA Z DUŠAMI V VICAH

Na zalogi

Šifra: 54016

7,50 

Ta knjiga nam s svojo notranjo vsebino govori sama zase. Marija Simma sicer ni ena od stigmatiziranih kot npr. Terezija Neumann, Marta Robin in pater Pij, njena karizma je Božje dovoljenje za občevanje z dušami v vicah. Njena doživetja z dušami v vicah in spoznanja, ki jih je od njih dobila, v obdobju računalnikov in raziskovalnih sond za mnoge niso v skladu s časom, pa vendarle nam posredujejo dragocene vpoglede v onstranski svet ter potrjujejo dejstvo, da obstaja Bog in življenje po smrti.
Knjiga je lahko tudi opozorilo, da znova pretehtamo svoje življenje v povezanosti z večnostjo in da iz tega naredimo primerne sklepe.
(iz predgovora)

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

“Vprašljivost dejstev je ovržena že zaradi tega, ker je vera v pojavljanje umrlih toliko stara kot vera v nesmrtnost ter prehaja skozi čase in ljudstva, zatorej mora imeti realne temelje” (škof dr. Scheider, Paderborn, v svoji knjigi ‘Nova vera v duhove’, Paderborn 1913).
Koncil nas svari pred preziranjem takšnih karizem: “Ker so te karizme, bodisi izredne bodisi tudi preprostejše in bolj razširjene, potrebam Cerkve nadvse primerne in koristne, jih je treba sprejemati z zahvaljevanjem in duhovnim veseljem… Sodba o njihovi pristnosti in urejeni uporabi pa gre tistim, ki so v Cerkvi predstojniki in ki jim gre posebej naloga, da ne ugašajo Duha, ampak vse preskušajo in, kar je dobro, ohranijo.” (2. vatikanski cerkveni zbor, Dogmatična konstitucija o Cerkvi, 12)
(iz predgovora)

Dodatne informacije

Avtor:

Marija Simma

Založba:

Salve

Leto izdaje:

2005

Število strani:

198

Vezava:

mehka