NOTRANJE OZDRAVLJENJE ZA NOVO ŽIVLJENJE

Na zalogi

Šifra: 54726

7,50 

Ko preberemo to knjigo, vidimo, da novi svet ni utopija, ampak uresničljiva možnost, če v veri sodelujemo s svojim Stvarnikom.

“Knjiga o notranjem ozdravljenju, ki jo je napisal oče James Manjackal, je močno orodje, ki nam omogoča izkusiti Jezusovo moč ozdravljanja v našem življenju. Oče James se pri obravnavi izkustva Jezusovega ozdravljanja osredotoča na dvoje – na Božjo besedo in sveto evharistijo. Tako je ta knjiga klic h globoki osebni in živi veri v moč Božje besede in evharistije.”
(iz spremne besede)

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Razklanost sodobne družbe se kaže na vseh ravneh – na osebni, družinski, družbeni … – zato je nujno potrebna osvoboditev, notranje ozdravljenje.
Izhod iz svojih stisk, pot do ozdravljenja svojih čustvenih, duševnih in duhovnih ran in pogosto tudi telesnih bolezni iščejo ljudje dandanes pri zdravilcih, bioenergetikih in kozmičnih silah.
Oče James pa nam v tej knjigi na podlagi žive Božje besede in številnih primerov iz življenja pričuje, da je Jezus Kristus edini zdravnik, ki ozdravi celovito, ker je za nas trpel in umrl, da bi mi po njegovih ranah ozdraveli in živeli. Mogočno zdravilo je zlasti zakrament sv. spovedi (o njej govori v svoji knjigi Glej, trkam), a če po njej v srcu še ostaja ranjenost, občutek krivde, je treba v molitvi prositi za globoko notranje ozdravljenje, ki nam prinaša novo življenje, novo svobodo.

Ko je človek tako ozdravljen od svoje preteklosti, lahko hvali Boga za vse, kar se je zgodilo v njegovem življenju. Sicer pa vemo, da “njim, ki ljubijo Boga, vse pripomore k dobremu, namreč njim, ki so bili poklicani po njegovem načrtu” (Rim 8,28).

Dodatne informacije

Avtor:

P. James Manjackal

Založba:

Salve

Leto izdaje:

2006

Število strani:

150

Vezava:

mehka