PREUSTVARJENA

Na zalogi

Šifra: 56721

19,80 

Navdihujoča zgodba Patricie Sandoval, svetovno znane zagovornice življenja, ki s svojimi pričevanji nagovarja na milijone ljudi po ZDA, Latinski Ameriki in Evropi.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Preustvarjena je navdihujoča zgodba Patricie Sandoval, svetovno znane zagovornice življenja, ki s svojimi pričevanji nagovarja na milijone ljudi. V otroštvu je doživela razpad družine, se v mladosti spopadala z destruktivnimi zvezami in trikrat opravila splav. Nekaj časa je bila zaposlena na abortivni kliniki, nazadnje je zabredla v svet trdih drog in pristala na ulici.

A ko v svoje življenje dovoli vstopiti Jezusu in Mariji, jo obsije luč, ki jo postopoma povsem spremeni. Dekle brez prihodnosti postane navdušena pričevalka o Božji ljubezni in vsemogočni moči Božjega očiščenja.

***

Patriciina zgodba ni še ena pripoved o nekom, ki je bil ozdravljen zasvojenosti z drogami. Tudi ni to še ena zgodba o zapuščenosti, nezdravih razmerjih in zlorabljeni spolnosti. Prav tako ne gre za pričevanje o zdravljenju po splavu ali še eno obtožujoče poročilo o organizaciji Planned Parenthood in abortivni industriji. 

To je navsezadnje zgodba o njem, ki deluje v ozadju: Bogu. Medtem ko se spotikamo in si povzročamo rane, hrepeni po tem,da bi nas pobral, v svojem naročju odnesel domov, nam s solzami v očeh odpustil, ozdravil naše ranjeno srce, nas oblekel v svoj sijaj in nas postavil pred druge, da bi ga tudi oni lahko iskali in ugotovili, da je od nekdaj tu. (Christine Watkins, Uvod)

Dodatne informacije

Avtor:

Christine Watkins, Patricia Sandoval

Založba:

Emanuel

Leto izdaje:

2020

Število strani:

320

Vezava:

mehka