NIKOLI VAMA NE BO USPELO

Na zalogi

Šifra: 55351

24,90 

Besedo »nemogoče« sta Patrick in Justin slišala že tolikokrat, da se za razne dvomljivce ne zmenita več.

Kategorije: , ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Besedo »nemogoče« sta Patrick in Justin slišala že tolikokrat, da se za razne dvomljivce ne zmenita več.

Rodila sta se v isti porodnišnici le dva dni narazen in zdi se, da sta že od tedaj najboljša prijatelja. Skupaj sta odraščala in drug drugega podpirala na vseh poteh življenja. Zadnja leta povsem dobesedno.

Justinu so pred časom odkrili napredujočo živčno-mišično bolezen, zaradi katere ne more uporabljati rok in nog. Oba skupaj sta se navajala na omejitve telesa, a nista dovolila, da bi bili zaradi tega omejeni tudi njuni življenji.

Ko je Justin izdal svoje sanje o potovanju po Caminu – starodavni romarski poti čez Pireneje in severno Španijo – se je Patrick brez pomisleka javil, da bo porival njegov voziček. Njuno 800 kilometrov dolgo potovanje, ki je trajalo šest tednov, je bilo najbolj naporna in najpomembnejša preizkušnja njunega prijateljstva. Bilo je polno fizičnih izzivov, najrazličnejših naključnih sopotnikov in globokih notranjih bitk.

Zgodba v tej knjigi je eden najlepših primerov pravega prijateljstva. Polno ljubezni, humorja in vere. Preberite, kako nas prijateljstvo lahko potisne onkraj naših omejitev … in nam pomaga, da postanemo najboljša oblika sebe.

Dodatne informacije

Avtor:

Justin Skeesuck, Patrick Gray

Založba:

Družina

Leto izdaje:

2018

Število strani:

248

Vezava:

mehka