TUKAJ SEM ZATE …in to je zgodba mojega življenja

Na zalogi

Šifra: 57200

23,30 

»Zato sem to, kar mi je namenil Oče, sprejel iz ljubezni do vseh in do tebe, draga moja. Pripravljen sem bil na veliko daritev samega sebe …«

Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

O knjigi:

Besedilo in ilustracije slikanice so nastale po navdihu in spontano po tem, ko se je avtorica soočila z globoko osamljenostjo in strahom, ki ju je nosila v sebi od otroštva. V procesu ozdravljanja se je srečala sama s seboj, kot tista mala deklica, ki je iskala tolažbo, pa je ni našla. Kot odrasla je spoznala Jezusa in sedaj ga je lahko povabila v svojo ranjeno notranjost.

Občutila je tako, kot je zapisala – da je Jezus potrkal na njena vrata in vprašal, če lahko vstopi. Dovolila mu je … in povedal ji je zgodbo njegovega življenja. Med tem ji je pripovedoval o njegovi ljubezni do nje, njegovi skrbi in kako komaj čaka, da se mu prepusti in mu zaupa. Ob njem je avtorica ozdravljala in postajala vse bolj ona – srečna in močna ter predvsem polna veselja!

Knjiga je pisana za deklice, ker jo je doživljala skozi svojo ženskost, vendar ni namenjena le našim hčerkam ali otrokom. Namenjena je tudi ženskam, mamicam – saj v vsaki od nas živi ta mala deklica, ki čaka na tolažbo.

Avtorica si želi, da bi jo prebrale vse žene, mamice, hčere, deklice … in da bi jih nežna Jezusova navzočnost ozdravila.

O avtorici:

Nataša Rupena je na akademiji Belle Arti v Benetkah doštudirala oblikovanje. Med študijem je doživela spreobrnjenje v krščansko (katoliško) vero, ki je močno preobrnil njeno življenjsko pot. Spoznala je, da jo življenje kot umetnice ne osrečuje, zato je zapustila okolje galerij in ateljeja ter se poglobila v študij teologije. Zaljubljena v Jezusa in njegove prijatelje v nebesih je Bogu izročila vse svoje talente in dolga leta v svojem delu ni našla pravega miru.

Njeno življenje je bilo duhovno vseskozi nadvse pestro in bogato: globoko doživljanje Boga in Njegove navzočnosti jo je vedno znova spodbujalo k pisanju in tako so nastajale molitve, zapiski in članki, objavljeni v katoliških medijih. Po bolezni, zaradi katere je za več mesecev obležala in hudem duhovnem boju, je nastala njena prva knjiga »Vsega hudega – reši nas, o Gospod!«. Kmalu za tem so začela nastajati še besedila in ilustracije za otroške knjige.

Dodatne informacije

Avtor:

Nataša Rupena

Založba:

samozaložba Nataša Rupena s.p

Leto izdaje:

2021

Število strani:

44