VSI DRUGI ŽE OBSTAJAJO

Na zalogi

Šifra: 57951

22,50 

Janis McDavid, rojen leta 1991, je odraščal v Porurju. Je večkrat mednarodno nagrajeni predavatelj in motivacijski govornik. Njegova izjemna potovanja in življenjski projekti redno pritegnejo pozornost medijev v tisku in na televiziji. S svojimi dejanji, motivacijskimi govori in zapisi na preizkušnjo vedno znova postavlja tradicionalne podobe uspeha.

Kategorije: , ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Kdo si, ko te nihče ne gleda? Kdo, ko so vse oči uprte vate? Te to kaj spremeni?
Janis McDavid podaja osupljiv pogled na lasten jaz, za katerega se vedno sumi, da je narcističen. Lastna vrednost uživa dober sloves, tako imenovani ego nikakor. Redko je cenjen, v najboljšem primeru toleriran. Trajna samopodoba in empatija potrebujeta močan ego, ki lahko obstane sam. Kadarkoli.
McDavidove pripombe so tako provokativne, da ostanemo brez besed, neusmiljeno odprte in vznemirljivo samopomembne … oprostite, samoiskrene.
S humorjem in »aha učinki« nam knjiga z osebno zgodbo avtorja, ki se je rodil brez rok in nog, pokaže, katere smeri in poti so ga pripeljale do zdrave in stabilne samozavesti.
Za vse, ki bi radi opustili običajne klišeje in paradigme ter namesto tega želeli raziskati osupljivo nove perspektive …

Dodatne informacije

Avtor:

Janis McDavid

Leto izdaje:

2023

Število strani:

166

Vezava:

mehka

Založba:

Salve