ŠE NAPREJ VSAK DAN MOLITE ROŽNI VENEC

Na zalogi

Šifra: 54974

2,00 

Osma knjižica v zbirki Sto let Fatime.

Kategorije: , ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

“Spodbudilo me je Marijino naročilo trem pastirčkom, Luciji, Frančišku in Jacinti, 13. oktobra 1917 v Fatimi: ‘Še naprej vsak dan molite rožni venec!’ Zato sem se namenil, da bom pisal prav o rožnem vencu. Šel sem ga najprej molit. Moj osebni zdravnik je ugotovil, da se premalo gibljem in mi je svetoval, naj rožni venec molim med sprehodom. Čudovito! Še imamo zdravnike, ki molijo rožni venec in ga celo svetujejo svojim pacientom. Sprehod in rožni venec, oboje se da lepo združiti. Naši dolgi hodniki in samostanski vrt omogočajo gibanje in molitev v zbranosti. Večkrat mi kdo pove ali zapiše, da na tak način moli rožni venec v naravi. A to je le eden od mnogih načinov te čudovite molitve …

O rožnem vencu bo tekla beseda v obliki pogovora, da bo bolj nagovorila vsakega, tudi najbolj preprostega bralca, ki se želi poglobiti v to enkratno molitev. Prav zato bo v pogovor vključenih veliko pričevanj iz življenja, starejših in novejših, znanih in neznanih molivcev, Slovencev in članov drugih narodov. Osebne izkušnje najbolj vplivajo na človeka.

Na koncu knjižice je molitveni dodatek kot pripomoček za dobro molitev rožnega venca, tudi za tiste, ki se v tej molitvi še ne znajdejo, prav tako za obhajanje petih prvih sobot na fatimski način.”
(iz spremne besede patra Nadraha)

Dodatne informacije

Avtor:

Anton Nadrah

Založba:

Salve

Leto izdaje:

2018

Število strani:

80

Vezava:

trda