SLAVIM, TOREJ ŽIVIM

Na zalogi

Šifra: 54114

14,90 

Kako lahko slavilna molitev spremeni naše življenje … (s pričevanji).

Papež Frančišek je nekoč dejal: »Nihče ne more živeti, ne da bi dihal. Enako je za kristjana: brez slavljenja ne živi kot kristjan.« A kaj je slavljenje? Mar ni to molitev, rezervirana za karizmatike? Kako jo lahko vsak kristjan vključi v svoje duhovno življenje in, predvsem, zakaj?

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Od rojstva gibanja katoliške karizmatične Prenove mineva 50 let. V teh desetletjih je izkušnja slavljenja, ki je temelj gibanja in iz njega nastalih skupnosti, dozorela, zavest, da edino slavljenje omogoča, da se v veri prepustimo Božjemu načrtu odrešenja, pa se je okrepila. Le slavljenje nam omogoča rast v razumevanju načrta ljubezni, ki ga ima Bog za vsakega izmed nas.

Alain Dumont, duhovnik Skupnosti Emanuel, župnik na podeželju in glasbenik, nas v knjigi Slavim, torej živim s pomočjo pričevanj ter primerov iz Svetega pisma in življenj svetnikov popelje po poti, na kateri slavljenje postane vsakodnevni duhovni vzgib v veselih in težkih okoliščinah, zlasti pa se nam razodeva kot mogočno orožje v duhovnem boju in vir pristnega veselja. Velja namreč, da »ne slavimo, ker bi bili veseli, temveč slavimo, da bi bili veseli!«

Dodatne informacije

Avtor:

Alain Dumont

Založba:

Emanuel

Leto izdaje:

2017

Število strani:

148

Vezava:

mehka