STANOVITNI IN VERODOSTOJNI

Na zalogi

Šifra: 57184

15,50 

Že samo povabilo k vsakdanji zvestobi zveni kot nekaj globokega, konkretnega in koristnega za duhovno rast vseh, ne glede na življenjski stan in poklic. Pisec nam predlaga, naj zvestobo sprejmemo kot življenjski slog, v katerem se moramo uriti dan za dnem. Vabi nas, naj se učimo iz svojih napak in odločitev, tako dobrih kot slabih, predvsem pa iz dogodkov, ki nam jih pošilja življenje.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

»Zvestobo bi lahko opredelili kot zaupanja vreden odnos. Kaj je zvestoba, razumemo samo v zanesljivih odnosih. Toda komu lahko zaupamo? Na koga se lahko zanesemo? Kaj je v mojem življenju zanesljivo in verodostojno? Odgovoriti si na ta vprašanja je zelo pomembno za duhovno življenje. Šele ko odkrijemo, kaj ali bolje Kdo, je zanesljiv, si lahko gradimo trdno in prepričljivo življenje,« se sprašuje avtor uspešnic sodobne krščanske duhovnosti Luigi Maria Epicoco.

Luigi Maria Epicoco (1980) je duhovnik italijanske škofije L‘Aquila in dekan Inštituta za verske študije Fides et ratio. Posebno se posveča duhovni vzgoji laikov in redovnikov, tudi s prirejanjem predavanj in duhovnih vaj. Njegova dela so prevedena v več jezikov. V slovenščini je založba Salve leta 2020 izdala dve njegovi deli: Sol, ne med – za vero, ki žge in Sveti Janez Pavel veliki.

Dodatne informacije

Avtor:

Luigi Maria Epicoco

Založba:

Salve

Leto izdaje:

2021

Število strani:

123

Vezava:

mehka