S KOLESOM V NEBESA

Na zalogi

Šifra: 51082

10,00 

Papež Frančišek je v nedeljo 9. oktobra 2022 razglasil za svetnika blaženega brata Artemija Zattija, člana salezijanske družbe svetega Janeza Boska, rojenega 12. oktobra 1880 v Borettu (Italija) in umrlega 15. marca 1951 v Viedmi (Argentina). Evangeljsko in salezijansko pričevanje novega svetnika Artemija Zattija navdihuje tudi nas, da se še bolj zavežemo svetosti.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Pričujoči življenjepis, ki ga je uredil vrhovni postulator salezijanske družbe Pierluigi Cameroni, nam približuje človeške in duhovne poteze tega don Boskovega sina. Na teh straneh so opisani kraji, kjer je Artemij živel, predvsem pa dejanja in besede, s katerimi je utelešal sporočilo evangeljskega sočutja in salezijanskega veselja. Branje te knjige nam bo približalo svetniško zgodbo Artemija Zattija kot človeka s srcem, dovzetnim za Božjo milost, z ušesi, pozornimi na Božji glas in njegovo voljo, ter z očmi, odprtimi za potrebe in stiske neštetih bratov in sester.

Artemij Zatti nas kot pričevalec upanja v naših dramatičnih časih, zaznamovanih s pandemijami, številnimi vojnami in podnebnimi težavami, predvsem pa s krizo vere, ki jo zapušča vse več ljudi, spodbuja h krepostnemu življenju v upanju in predanosti Bogu. Njegova zgodba nas opominja, da pot k svetosti zelo pogosto zahteva spremembo smeri in pogledov.

Dodatne informacije

Avtor:

Pierluigi Cameroni

Leto izdaje:

2023

Število strani:

200

Vezava:

mehka

Založba:

Salve