DVA VELIKANA IN ŠE VEČJA MAMICA

Na zalogi

Šifra: 53966

8,50 

Letošnje šmarnice so posvečene dvema velikanoma – svetnikoma, ki sta živela v različnih obdobjih, a sta med seboj zelo povezana: sv. Frančišek Saleški, čigar 400. obletnico smrti obhajamo prav letos, ter don Bosko, vedno aktualni svetnik, ki je zamisli in duhovnost za svojo vzgojno dejavnost črpal pri ženevskem škofu.

Kategorija:
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

»Nekoč sta živela dva velikana in imela sta še večjo mamico. … Za danes vam lahko le povem, kako jima je ime. Pa ne se smejati. Eden je Janez, drugi Frančišek. Kakšna velikana sta bila? Kaj sta počela? Sta bila dobra ali hudobna? Janez je imel črne lase in po navadi je nosil dolg črn plašč. Frančišek pa je bil po glavi skoraj brez las, imel pa je dolgo rjavo brado. Vas je kaj strah? Se vam zdita strašna? Ah dajte no, ničesar se ne bojte. Sicer pa vedno vedite: kadar vas je strah, se v molitvi obrnite na nebeško mamico Marijo.«

Tako se začenjajo letošnje šmarnice za otroke avtorice Tadeje Roblek, ki že nekaj let nagovarja najmlajše in mlade ter animira starše in vzgojitelje v krščanski vzgoji.

Dodatne informacije

Avtor:

Tadeja Roblek

Založba:

Salve

Leto izdaje:

2022

Vezava:

mehka