EVHARISTIJA, LJUBEZEN SVETNIKOV

Na zalogi

Šifra: 42948

25,00 

Pričevanja so vpeta v poglobljeno predstavitev različnih vidikov evharistije, ki je “vir in vrhunec” vsakega krščanskega življenja. Delo ni v prvi vrsti učena študija o Najsvetejšem zakramentu, temveč knjiga življenja za vsakega kristjana.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

“Vstopimo v šolo svetnikov, ki so tako velike pričevalci evharistične pobožnosti.” Janez Pavel II

Z veliko notranjost prepričljivostjo in čudenjem nam pisec pomaga odkrivati največje zaklade, ki jih je Kristus zaupal – njegovo osebno navzočnost v evharistiji. Misli svetnikov in velike pričevalcev ter drobci iz njihovega življenja, posejani po straneh te knjige, nam govorijo o središčnosti evharistije za vernike skozi vso zgodovino in o življenjskih moči, ki so jo prejemali iz nje. Stran za stranjo se nas dotika njihova nepremagljiva ljubezen do Kristusa, resnično navzočega pod podobami kruha in vina.

Pričevanja so vpeta v poglobljeno predstavitev različnih vidikov evharistije, ki je “vir in vrhunec” vsakega krščanskega življenja. Delo ni v prvi vrsti učena študija o Najsvetejšem zakramentu, temveč knjiga življenja za vsakega kristjana. Zaradi izčrpnosti in odgovorov na številko se obrnite na povezanega z evharistijo, pa bo v veliko pomoč tudi duhovnikom in katehetom, ki otroke in odrasle pripravljajo na prejem svetega obhajila, v vsem, ki označujejo evharističnega Kristusa.

Dodatne informacije

Avtor:

Nicolas Buttet

Založba:

Emanuel

Leto izdaje:

2010

Število strani:

400