LJUBEZEN DELUJE

Na zalogi

Šifra: 56944

22,50 

Odkrijte skrivnostno neverjetno življenje v običajnem svetu

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Skrivna sestavina najpomembnejšega recepta: ljubezen

Bob Goff, avtor kar treh knjižnih uspešnic, v svoji prvi knjigi prinaša sproščen, hkrati pa izredno življenjski in pomenljiv vpogled v svojo interpretacijo božje in človeške ljubezni. S humornimi, večkrat pa tudi izpovednimi in ganljivimi anekdotami nas vodi skozi svoje neobičajno življenje in nam skuša pokazati, da Boga najdemo povsod. Tudi na krajih, kjer ga resnično ne bi pričakovali – denimo na atrakciji sredi zabaviščnega parka!

Kaj ima z ljubeznijo opraviti na primer to, da vaši otroci vsem predsednikom in voditeljem držav sveta pošljejo vabilo na srečanje in se nanj nekateri dejansko odzovejo? Kaj se zgodi, če mislite, da vas prijatelj po telefonu skuša potegniti za nos, potem pa izveste, da ste »v šali« pozitivno odgovorili na vprašanje, če bi postali konzul Republike Ugande v ZDA? In kaj, če se vaša radovednost do filmskega snemanja sprevrže v to, da se neavtorizirano infiltrirate na sceno najnovejšega ameriškega filma, pri tem pa skušate dajati vtis, da ste varnostnik?

Prva knjiga avtorja več knjižnih uspešnic odgovore na ta vprašanja postreže zelo osebno, saj se mu je vse našteto zgodilo – in v prav vsaki stvari najde dokaz božje in človeške ljubezni, čeprav so mu kdaj vzgibi zaradi skrivnostnosti tega čustva nejasni. Kot pravi: tudi Jezus ni vsake stvari razložil do potankosti. Svoje prilike je ovijal v skrivnostno simboliko, zaradi česar je presegel svoj čas in podal univerzalne resnice za vse čase. Tudi avtor sledi tej ideji. Skozi zabavne, šaljive, provokativne prigode skuša pripovedovati o čudežu Božje ljubezni, ki se razodene skozi naša običajna življenja in jih prav s to skrivno sestavino dela neobičajna.

Dodatne informacije

Avtor:

Bob Goff

Založba:

Društvo Mohorjeva družba

Leto izdaje:

2020

Število strani:

216

Vezava:

mehka