SREDI BETONA ROJEVA SE CVET

Na zalogi

Šifra: 55976

6,00 

Zbirka čudovitih in iskrenih misli, ki pričujejo o poglobljeni poti avtoričinega duhovnega dozorevanja. Avtorica se ne boji pokazati svojih misli razočaranja, strahov, bolečine …

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Pozoren bralec bo preko misli odkrival duhovno rast, ki ni v tem, da rastemo navzven, da smo vedno pametnejši, pomembnejši, vplivnejši, ampak v tem, da rastemo v globino.

Ko človek išče vzroke za svoje slabo počlutje, počasi pride do tega, da je za svoje počlutje odgovoren sam. In za to, kako se bomo počutili konec dneva, smo odgovorni sami. Tukaj nam nagaja hudi duh, ki nas obtožuje.

V osrednjem delu nam avtorica razgali svojo dušo in pokaže pot nas vseh: kako težko je priznati, da smo odvisni od Boga. Mislimo, da je biti odvisen naša slabost, šibkost in poraz. Pri tem pa okrog srca gradimo obrambne zidove – beton, kot ga Mateja imenuje. Majhne razpoke omogočijo, da se skalovje naših grobov odpre in sprejmemo odrešenje ter tako zažari naše tukajšnje vstajenje – nov poganjek, cvet. Zato se sredi betona rojeva cvet.

(iz predgovora p. Toni Brinjovc)

Dodatne informacije

Avtor:

Mateja Debeljak

Založba:

Salve

Leto izdaje:

2019

Število strani:

123

Vezava:

mehka