PRIDI MOLIT, O KRISTJAN

Na zalogi

Šifra: 54097

7,00 

Knjižica »Pridi molit, o kristjan« je nadaljevanje rdeče knjižice z naslovom »Častimo Jezusa v Najsvetejšem«.
Nekatere molitvene ure lahko uporabimo tudi kot molitev devetdnevnice. Vse molitvene ure lahko molimo tudi pred Najsvetejšim zakramentom.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

V času priprave na slovenski evharistični kongres je pri založbi Salve izšel molitvenik z zbranimi evharističnimi molitvenimi urami z naslovom Častimo Jezusa v Najsvetejšem (rdeče-bel ovitek).
Novi molitvenik z naslovom Pridi molit, o kristjan je nadaljevanje omenjenega (isti format), v katerem pa so zbrane naslednje molitvene ure: V čast Sveti Trojici, V čast Bogu Očetu (ob molitvi Očenaš), v čast Jezusu Kristusu (ob evangeljskih odlomkih), v čast Svetemu Duhu (ob sedmih darovih), dve v čast Devici Mariji (ob molitvi Zdravamarija in ob svetopisemskih odlomkih), za duhovne poklice, za misijone in za rajne. Dodali smo še molitve za četrtek pred prvim petkom, prvi petek in soboto po prvem petku z nekaterimi litanijami oz. litanijskimi vzkliki. Omenjene molitvene ure lahko molimo pred Najsvetejšim zakramentom, nekatere pa so primerne tudi za devetdnevnice pred večjimi prazniki (Bogu Očetu, Svetemu Duhu, Mariji).
Molitvenik ima imprimatur ljubljanske nadškofije, v oceni pa je cenzor p. Anton Nadrah zapisal, »da so besedila zelo primerna in uporabna za molitvene ure in so povsem skladna z verskim in nravnim naukom Cerkve!«
Priročna oblika, bogata vsebina, velike črke … zelo primeren molitvenik za občestveno molitev pred Najsvetejšim.

Dodatne informacije

Založba:

Salve

Leto izdaje:

2012

Število strani:

232

Vezava:

mehka