SKRITI ZAKLAD

Na zalogi

Šifra: 49150

2,50 

Druga dopolnjena izdaja

Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

V mesecu oktobru smo povabljeni k še bolj poglobljeni k molitvi in premišljevanju rožnega venca. Pri založbi Družina je izšel dopolnjen ponatis knjižice Skriti zaklad Berte Golob. Premišljevanju skrivnosti vseh delov rožnega venca je avtorica svetlemu delu dodala svoj izvirni kitični dodatek. Ritmično se prilagaja napevu pesmi Kraljica venca rožnega, značilnim tudi za kitice ob vseh drugih skrivnostih rožnega venca. Te so ponatisu dodane, tako da so vsi deli rožnega venca zaokrožena celota. Kitične vrstice bodo veseli predvsem molivci pri slovesnejši zborni molitvi.

Knjižica bo molivca vodila k poglobljeni molitvi v vsakdanjem življenju, zato bo dobrodošla v klopeh v vaši cerkvi ali pa v torbici potnika na avtobusu.

Berta Golob: »Ko v rožnem vencu spremljamo Marijino hojo za Jezusom od rojstva do poveličanja in se poglabljamo v Kristusovo skrivnost, lahko najgloblje občutimo dramo odrešenja. Notranje spodbujeni in po roženvenskih skrivnostih nagovorjeni se pogumneje odločimo za oznanjevalno pot skozi vrvež vsakdanjosti v družinskem, družbenem in občestvenem okolju.

Starši, duhovniki, kateheti, razložite lepoto molitve otrokom; tudi molitev rožnega venca.«

Dodatne informacije

Avtor:

Berta Golob

Leto izdaje:

2020

Število strani:

60

Vezava:

mehka

Založba:

Družina