SVETI BENEDIKT POMAGA

Na zalogi

Šifra: 56225

3,00 

Mali molitvenik, ki je nastal na prošnjo gospoda župnika Marijana Arharja, eksorcista za ljubljansko nadškofijo, natisnjen v želji, da mnoge spodbudi k zaupanju v priprošnjo k svetemu Benediktu in k posnemanju njegovega svetniškega zgleda.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Sveti Benedikt, zavetnik Evrope, ima prav danes zelo poemmebno mesto in nalogo v današnji dobi, dobi mnogih duševnih in duhovnih stisk. Številni verniki so se od vere oddaljili, s tem pa se je povečal vpliv hudega duha. Še nikoli niso imeli eksorcisti toliko dela z njimi kakor danes.
Sveti Benedikt je s svojimi duhovnimi sinovi zasadil krščanske korenine v Evropi. Mar bo dopustil, da se bodo posušile? Cerkev in s tem Bog sta ga postavila Evropi in vsakemu njenemu državljanu za nebeškega zavetnika.
Prav je, da se danes širi češčenje tega izredno pomembnega svetnika in da s emu ljudje z zaupanjem priporočijo, še posebej tisti, ki doživljajo močnejši vpliv očeta laži, saj se je prav sveti Benedikt z velikim uspehom postavljal po robu delovanju hudega duha.

Dodatne informacije

Avtor:

Anton Nadrah

Založba:

Salve

Leto izdaje:

2019

Število strani:

48

Vezava:

mehka