ČAROBNO DREVO – RDEČI STOL

Na zalogi

Šifra: 52277

19,90 

Strašna nevihta je podrla orjaško staro drevo. To je bilo čarobno drevo, ki ima čudežno moč.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Strašna nevihta je podrla orjaško staro drevo. To je bilo čarobno drevo, ki ima čudežno moč. Gozdarji so deblo odpeljali na žago in ga razžagali na deske. Iz lesa so izdelali stotine različnih predmetov, v vsakem izmed njih je ostal delček čarobne moči. Med njimi je tudi rdeči stol.

Brata Filip in Kuki ter sestra Toša se znajdejo sredi vrtinca pustolovščine, ko poskušajo rešiti svoje začarane starše. Leteča postelja, svetlobni most, velikanski lev, sto pričaranih psov, modri konji… To je fantastična povest o treh otrocih, ki jim rdeči stol izpolni vsako željo, tisto dobro in tisto slabo.
Knjiga je opremljena z barvnimi ilustracijami.

Zbirka otroških knjig z naslovom Čudežno drevo je izjemna uspešnica, saj je popolnoma očarala mlade bralce na Poljskem in je že nekaj let na prvem mestu najbolje prodanih zbirk, prevedena pa je tudi že v številne tuje jezike, tudi v japonščino in kitajščino. Zanjo je pisatelj dobil tudi številne nagrade, med drugim za prvo iz zbirke (Rdeči stol) nagrado Ibby za najboljšo knjigo leta 2009.
Po zbirki so posneli tudi film, za katerega je avtor leta 2007 prejel nagrado Emmy, in TV-serijo, ki je bila nagrajena z nagrado Silver Hugo za najboljšo filmsko serijo in so jo predvajali že na številnih televizijah, tudi na Disney Channelu.
Zbirka je namenjena otrokom od 7. do 12. leta, vendar bodo po knjigah radi posegli tudi starejši bralci. Zdaj prihaja tudi med nas in prepričani smo, da bo prava uspešnica, saj bralca želja po odkrivanju novih dogodivščin žene naprej, da knjige ne more odložiti.

PET RAZLOGOV, ZAKAJ BRATI ČAROBNO DREVO:
·Ker je tako odlična pustolovščina, da bi najraje tudi sam imel tak rdeč stol, ki bi uresničil vse tvoje skrite in znane želje.
·Ker si dogodki sledijo bliskovito in te šokirajo s svojo nepredvidljivostjo.
·Ker so otroci iz Čarobnega drevesa čisto podobni tebi.
·Ker se osupljivi dogodki zgodijo mimogrede, že hip nato pa se z junaki preseliš iz vsakdanje turobnosti v nove čarobne svetove.
·Ker knjige ne boš mogel odložiti, dokler ne prideš do zadnje strani. In potem si boš želel novih dogodivščin v novi knjigi.

Dodatne informacije

Avtor:

Andrzej Maleszka

Založba:

Družina

Leto izdaje:

2015

Število strani:

248

Vezava:

trda