DRAGI PAPEŽ FRANČIŠEK

Na zalogi

Šifra: 53962

12,50 

Knjiga Dragi papež Frančišek: Papež odgovarja na pisma otrok z vsega sveta je pravi mali katekizem, učna ura usmiljenja, ljubezni in prijateljstva ter zbirka najlepših papeževih misli ob vprašanjih otrok.

 

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Oblikovno je knjiga zbirka pisem, ki jih otroci pišejo svetemu očetu, in papeževih odgovorov nanje. V knjigi so objavljena pisma otrok kar 26ih narodov, med njimi so albanski, sirijski, kitajski, kenijski … Otrokom, ki pišejo pisma, so skupni velika ljubezen do papeža Frančiška in radovednost glede njegovega življenja, zaskrbljenost za onstranstvo, močan občutek za pravičnost, zavedanje o pomenu družine in želja, da bi bili opaženi ter slišani. Spodbudni papeževi odgovori potrjujejo njegovo prepričanje, da so otroci prihodnost in da je njihovim glasovom potrebno prisluhniti. Ob vsakem pismu je tudi prijazna otroška ilustracija.

Knjiga je čudovito darilo za prvoobhajance, nagovorila pa bo tako otroke kot tudi starše, stare starše, vzgojitelje, katehete … Če bi radi otrokom dali največ, jih je potrebno naučiti ljubiti Boga in bližnjega ter ohranjati navdušenje nad življenjem.

Pričujoča knjiga je pri tem prizadevanju v pomoč, ker je vsebuje preproste odgovore na najtežja življenjska vprašanja.

Dodatne informacije

Avtor:

Papež Frančišek

Založba:

Založba Dravlje

Leto izdaje:

2016

Število strani:

72

Vezava:

trda