MALI VOLK IN NJEGOVE PUSTOLOVŠČINE – 1. DEL

Na zalogi

Šifra: 50664

14,90 

Prvi del: Srečanje in druge zgodbe

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

V času vitezov in gradov je živel mladi trubadur pustolovskega srca – Mali volk.

Pogumni Mali volk ni poznal matere in očeta ter je sam živel v 13. stoletju v Italiji. Med potepanjem po svetu je spoznal sv. Frančiška Asiškega in njegovega prijatelja brata Volka. Tedaj se je zanj pričelo novo, vznemirljivo življenje, polno dogodivščin in mladostne razposajenosti. Toda Mali volk se je vedno trudil, da bi delal dobro, pomagal ljudem in z igranjem na lutnjo lepšal svet.

Strip z barvitimi ilustracijami odpelje bralce na vznemirljivo pustolovščino odraščanja v srednjem veku, ki se zdi pogosto zelo podobna izzivom odraščanja v današnjem času. Zgodba bo zagotovo zabavala mlade bralce, toda ne samo to – semena vere, upanja in dobrote, ki so pognala krepke korenine v življenju Malega volka, bodo morda zrasla tudi v njihovih srcih.

Jean-François Kieffer se je rodil leta 1957 in ima štiri otroke. Že več let piše in ustvarja otroške knjige. Za stripe o Malem volku in njegovih dogodivščinah je prejel številne nagrade in priznanja, med drugim francosko nagrado za otroško versko leposlovje

Dodatne informacije

Avtor:

Jean-Francois Kieffer

Leto izdaje:

2013

Število strani:

46

Vezava:

trda

Založba:

Družina