MOJ MALI ZAKLAD – otroški zdravstveni dnevnik

Na zalogi

Šifra: 55707

19,90 

Moj mali zaklad je prvi slovenski zdravstveni dnevnik, primeren za celotno otroštvo.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Kaj se skriva v njem in zakaj ga nujno potrebuje vsaka mami oz. družina?
Na trgu je že nekaj dnevnikov, ki so namenjeni otrokom, vendar so namenjeni zgolj obujanju lepih spominov. V zdravstvenem dnevniku pa je zajeto prijetno s koristnim. Vanj lahko zabeležimo otrokove mejnike v razvoju (kdaj je prvič pasel kravice, kobacal, sedel, jedel gosto hrano, šel v vrtec, kako je potekal razvoj govora itd.) in vse ostale pomembne zdravstvene informacije, ki so koristne in je pomembno, da si jih zabeležimo.
Zdravstveni pregled obsega vse od otrokovega rojstva, družinske anamneze, vse o boleznih in zdravilih, ki jih je prejel otrok, alergijah ter še mnogo več. Saj veste, ko otrok dobi klopa, si vedno zabeležimo, na koncu leta pa planer ali koledar zavržemo in z njim tudi pomembne podatke, v dnevniku pa bo podatek ostal za vedno, pa še vse informacije o zdravju otroka bodo na enem mestu. V njem se skriva tudi dnevnik, ki poteka po dnevih bolezni, tako se nikoli ne boste zmedli, ob kateri uri je otrok prejel katero zdravilo in kdaj ima naslednji odmerek.
Kaj je najboljše?
Dnevnik je namenjen ne samo za prvo leto, ampak vse od rojstva, pa do obdobja najstništva oz. kolikor dolgo ga boste želeli uporabljati. Verjetno si predstavljate, kakšna zakladnica informacij o vašem otroku in njegovem zdravju bo čez nekaj let uporabe?
Seveda vsebuje še več in obljubimo, da boste navdušeni nad njim.
Odlično darilo:
– ob rojstvu otroka
– za nosečke
– za Baby shower
– za rojstni dan

Dodatne informacije

Založba:

Družina

Leto izdaje:

2021

Število strani:

128

Vezava:

trda