SLAVIMO BOGA SKUPAJ Z OTROKI

Na zalogi

Šifra: 55825

14,00 

V času, ko so zaradi pandemije koronavirusa mnoge možnosti za versko vzgojo otrok omejene, je v slovenski prostor prišla knjižna zbirka, ki je dragocen in uporaben pripomoček za versko vzgojo predšolskih otrok v domačem okolju.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

V času, ko so zaradi pandemije koronavirusa mnoge možnosti za versko vzgojo otrok omejene, je v slovenski prostor prišla knjižna zbirka, ki je dragocen in uporaben pripomoček za versko vzgojo predšolskih otrok v domačem okolju. Namenjena je staršem oz. družinam s predšolskimi otroki ter starim staršem, katehistom in vsem drugim, ki jim je mar za versko vzgojo otrok – bodočih odraslih in nosilcev življenja in kulture na zemlji.

Zbirko sestavlja 5 knjižic, ki pomagajo spoznati, kakšne neverjetne zmožnosti za dojemanja Boga in odnosa z njim so skrite v predšolskem otroku. O tem govori prva knjižica. Druga knjižica odpira pogled v način otrokove molitve, tretja ponuja izbor svetopisemskih besedil, primernih za otroke in smernice za pogovor o prebranih besedilih. Četrta knjižica uvaja v obhajanje glavnih liturgičnih praznikov doma in v življenju Cerkve (osredotoči se na pripravo in praznovanje božiča in velike noči. Peta knjižica pa pomaga odkrivati pomen krstnih znamenj in uvaja v obhajanje evharistije.

Dodatne informacije

Avtor:

Bettina Von Arnim de Soto, Nora María Bonilla París

Založba:

Uršulinski zavod za vzgojo

Leto izdaje:

2021