TUKAJ SEM ZATE …in to je zgodba mojega trpljenja

Na zalogi

Šifra: 57582

23,30 

Križev pot tolažbe

»Draga moja, Bog Oče bo vedno dopustil preizkušnjo najprej zato, da bi se še bolj povezala z menoj. V preizkušnji bo vedno poskrbel zate – pa čeprav na način, ki ga najmanj pričakuješ. Oče rad preseneča … zato zaupaj in nikoli ne obupaj!« 

Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

O knjigi:

Križev pot ni molitev le za postni čas ali za veliki petek … ampak je molitev življenja – saj Božjo bližino potrebujemo prav v vsakem trenutku!

Ta križev pot je resnično nekaj posebnega, ker ga pripoveduje Jezus sam, ker nas po svojem trpljenju želi potolažiti, ker nas spodbuja, da mu zaupamo ne glede na okoliščine in ker je v ospredju osebni odnos Jezusa do vsakega človeka.

O avtorici:

Nataša Rupena je na akademiji Belle Arti v Benetkah doštudirala oblikovanje. Med študijem je doživela spreobrnjenje v krščansko (katoliško) vero, ki je močno preobrnilo njeno življenjsko pot. Spoznala je, da jo življenje kot umetnice ne osrečuje, zato je zapustila okolje galerij in ateljeja ter se poglobila v študij teologije. Zaljubljena v Jezusa in njegove prijatelje v nebesih je Bogu izročila vse svoje talente in dolga leta v svojem delu ni našla pravega miru.

Njeno življenje je bilo duhovno vseskozi nadvse pestro in bogato: globoko doživljanje Boga in Njegove navzočnosti jo je vedno znova spodbujalo k pisanju in tako so nastajale molitve, zapiski in članki, objavljeni v katoliških medijih. Po bolezni, zaradi katere je za več mesecev obležala in hudem duhovnem boju, je nastala njena prva knjiga »Vsega hudega – reši nas, o Gospod!«. Kmalu za tem so začela nastajati še besedila in ilustracije za otroške knjige.

Dodatne informacije

Avtor:

Nataša Rupena

Leto izdaje:

2023

Število strani:

45

Vezava:

trda

Založba:

samozaložba Nataša Rupena s.p