TUKAJ SEM ZATE (POBARVANKA)

Na zalogi

Šifra: 57584

6,40 

Za male in velike, dečke in dekleta, zame in zate.

Knjiga vsebuje 14 pobarvank.

Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

O knjigi:

Pred vami je knjiga v pobarvanki in pobarvanka v knjigi … za vse tiste, ki radi barvate in se ob tem družite z Jezusom. Vsako risbo, ki jo lahko pobarvate, spremlja Jezusov nagovor. Vsak nagovor temelji na Božji Besedi. Pisan je preprosto in spodbuja k popolnemu zaupanju Vanj.

Ta pobarvanka je resnično nekaj posebnega. Zakaj? Ker jo lahko pobarvate in ker jo lahko berete!

Pobarvanka je tiskana na 170-gramskem, kvalitetnem brezlesnem papirju in je primerna za različne tehnike barvanja.

O avtorici:

Nataša Rupena je na akademiji Belle Arti v Benetkah doštudirala oblikovanje. Med študijem je doživela spreobrnjenje v krščansko (katoliško) vero, ki je močno preobrnil njeno življenjsko pot. Spoznala je, da jo življenje kot umetnice ne osrečuje, zato je zapustila okolje galerij in ateljeja ter se poglobila v študij teologije. Zaljubljena v Jezusa in njegove prijatelje v nebesih je Bogu izročila vse svoje talente in dolga leta v svojem delu ni našla pravega miru.

Njeno življenje je bilo duhovno vseskozi nadvse pestro in bogato: globoko doživljanje Boga in Njegove navzočnosti jo je vedno znova spodbujalo k pisanju in tako so nastajale molitve, zapiski in članki, objavljeni v katoliških medijih. Po bolezni, zaradi katere je za več mesecev obležala in hudem duhovnem boju, je nastala njena prva knjiga »Vsega hudega – reši nas, o Gospod!«. Kmalu za tem so začela nastajati še besedila in ilustracije za otroške knjige.

Dodatne informacije

Avtor:

Nataša Rupena

Leto izdaje:

2022

Število strani:

32

Vezava:

mehka

Založba:

samozaložba Nataša Rupena s.p