ON ŽIVI! ZA OTROKE

Na zalogi

Šifra: 57363

24,90 

Luč sveta je ugledala nova otroška bogoslužna pesmarica On živi! za otroke z več kot 180 pesmimi, razdeljenih v 8 razdelkov (Slavljenje, Marija in Jožef, Sveti Duh, Adventne in božične, Evharistija in drugi zakramenti, Odpevi za psalme, Za razne priložnosti in Stalni mašni spevi).

V pesmarici boste našli številne nove pesmi z odobrenimi prevodi, 31 pesmi slovenskih avtorjev, 7 stalnih mašnih spevov in razložen red svete maše z bogatimi ilustracijami.

Pesmarica je pridobila imprimatur Slovenske škofovske konference.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Pred nami je prva otroška bogoslužna pesmarica On živi! za otroke. V njej smo želeli povezati sodobnejši glasbeni izraz z zakladi Svetega pisma in liturgije Cerkve. Veseli nas, da se v njej poleg pesmi, zbranih iz različnih virov, zlasti iz evropskega prostora, najde veliko pesmi slovenskih avtorjev, ki pišejo za otroke. Zahvaljujemo se jim, da so se z veseljem odzvali na povabilo k objavi pesmi v tej pesmarici. Pesmi so ob občuteni izvedbi primerne za liturgično rabo. Izjema so pesmi iz razdelka Razne priložnosti, ki v osnovi niso liturgične narave.

Otrokom želimo s to pesmarico pomagati, da pridobijo čut za glasbo pri bogoslužju. Prepričani smo, da so že od malega zmožni občutka za sveto, zato je pomembno, da jih v to uvedemo tudi s primernim glasbenim izborom. Tako bodo lahko tudi med odraščanjem ohranili zavest o veličini maše, čeprav je pri njej lahko otroško veselo in sproščeno.

Dodatne informacije

Založba:

Emanuel

Leto izdaje:

2022

Število strani:

268

Vezava:

mehka