SIMPLE KUHARICA

Na zalogi

Šifra: 48530

39,00 

Sveže, okusno, simple! Zabaven in enostaven sistem, s pomočjo katerega boste zlahka ugotovili, kakšne vrste »simple« kuhar ste.

Kategorije: , ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

SIMPLE kuharica, polna barvitih fotografij Jonathana Lovekina, prinaša več kot 130 povsem novih jedi, ki vsebujejo vse izvirne sestavine in kombinacije okusov, po katerih je poznan Ottolenghi, vendar s preobratom – vsakodnevno boste svoje brbončice lahko razvajali skoraj brez napora.

Vsak človek kuha drugače. Nekateri radi pečejo, drugi pa se ob misli na peko raje hitro podvizajo iz kuhinje. Prav tako nekateri radi stojijo pri loncih in opazujejo, kaj se kuha, drugi pa si želijo jed samo postaviti v pečico in v tem času postoriti še kaj drugega. In Yotamovi recepti res izstopajo, ker ustrezajo vsem vrstam kuhanja.

Kuharska knjiga SIMPLE prinaša več kot 130 kratkih, nezapletenih in hitrih receptov, ki jih navdihujejo bližnjevzhodni okusi, ki vas bodo osvojili v trenutku. Jedi, pripravljene v manj kot 30 minutah, z manj kot 10 sestavinami, v enem loncu, iz domače shrambe ali pripravljene vnaprej. Vstopite na kulinarično potovanje po izobilju okusov, začimb in sveže zelenjave.

Dodatne informacije

Avtor:

Katja Jenčič

Založba:

Vida

Število strani:

320

Vezava:

trda