NOTRANJE BOGASTVO OTROK

Na zalogi

Šifra: 58063

27,00 

V današnjem hitrem svetu, kjer stres in oddaljenost prevladujeta, si želimo, da bi naši otroci imeli mir, vero vase in v prihodnost ter da ohranijo svoje notranje bogastvo. Točno to dosega knjiga ‘Notranje bogastvo otrok’.

Pri najmlajših spodbuja pozitivne vrednote kot so sočutje, sreča in dobrobit posameznika ter skupnosti. Knjiga jih uči preko zabavnih pesmic, citatov in velikih, barvnih risbic.

Vsebina

Knjiga prinaša neprecenljivo vrednost in sicer močan vpliv pozitivnih vrednot in spodbujanje otrokovega celostnega razvoja. S knjigo ‘Notranje bogastvo otrok’ boste dobili orodje, ki bo vaše otroke naučilo izražanja sreče, hvaležnosti in ljubezni, kar je ključno za zdrav razvoj. Poleg tega omogoča povezavo med vami in vašimi otroki, saj spodbuja pogovore o pomembnih življenjskih vrednotah.

Nekaj zanimivosti o knjigi:

  • Pri izdelavi knjige so upoštevani nasveti specialnih pedagogov.
  • Skupek zanimivih in poučnih pesmic, obogatenih z velikimi, barvnimi risbicami, ki otroke učijo o sreči, ljubezni, hvaležnosti in drugih pozitivnih vrednotah.
  • Uporaba posebnih pisav in postavitve besedila in risbic zato, da spodbuja branje tudi pri otrocih z motnjo pozornosti ali disleksijo, saj olajša prepoznavanje besed in zvez.

Knjiga, ki jo bodo otroci brali drugim otrokom. Ne ostanite brez svojega izvoda.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Knjiga Notranje bogastvo otrok spodbuja razvoj in premagovanje izzivov, ki jih imajo pri branju bralci začetniki in otroci z disleksijo.

Dodatne informacije

Avtor:

Maja Pucelj, Žan Pucelj Šterk

Leto izdaje:

2023

Število strani:

54

Vezava:

trda

Založba:

Cangura