52 STVARI, KI JIH OTROCI POTREBUJEJO OD MAME

Na zalogi

Šifra: 53746

19,50 

52 spodbud, zamisli, ustvarjalnih namigov … za mamice

Kategorije: , ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

52 spodbud mamam, da vzgojijo zdrave, odgovorne otroke, in pomoč pri ustvarjanju trdnih družinskih vezi. Spodbudna razmišljanja, kako lahko ustvarjalno in sočutno živimo svoje materinstvo. Po eno razmišljanje na teden, kako so matere poklicane, da z veseljem, brez občutkov krivde, v polnosti zaživijo in k polnemu življenju povabijo tudi otroke.

Avtoričini nadvse konkretni zapisi prinašajo vsaj 52 svežih in uporabnih idej, kako lahko postanemo boljše mame – take, kot smo, z otroki, kakršne imamo, v okolju, v katerem živimo. Vsakemu od 52 razmišljanj sledi kratek povzetek, t. i. sporočilo srca.

Nikakor ne gre za seznam opravil za ženske, ki bi rade naredile vtis kot mame. Avtorica tudi ne želi zbujati občutka krivde za zamujene priložnosti. Raje odpira nove možnosti, kako v polnosti živeti poslanstvo matere, izhajajoč iz pristne, zdrave, neomajne materinske ljubezni, ki otroke ljubi z vsem srcem, z vso dušo in vso močjo, ki jih ljubi v njihovih napakah, v njihovem spreminjanju, takrat, ko so nemogoči, in takrat, ko so popolni. Z zdravo, močno, preobražajočo ljubeznijo.

Seveda se knjiga ne omejuje le na odnos mati – otrok, ampak prinaša uporabne namige, kako poskrbeti za svojo telesno, duševno in duhovno kondicijo in v polnosti živeti svoje življenje tudi na drugih področjih in v drugih pomembnih odnosih.

O avtorici
Angela Thomas (1962) je ameriška avtorica številnih knjižnih uspešnic in mati štirih otrok. Je priznana voditeljica tečajev, učiteljica in avtorica uspešnic Do You Think I’m Beautiful [Se ti zdim lepa], My Single Mom Life [Življenje mame samohranilke], Prayers for My Baby Boy [Molitve za sinka] in Prayers for My Baby Girl [Molitve za hčerkico]. Na predavanjih in delavnicah navdihuje na tisoče ljudi, še več pa s študijami, ki jih je napisala in posnela na video, kot je Brave: Honest Questions Women Ask [Pogum: ženske odkrito sprašujejo].

Dodatne informacije

Avtor:

Angela Thomas

Založba:

Društvo Mohorjeva družba

Leto izdaje:

2016

Število strani:

220

Vezava:

mehka