DOBRO SPI!

Na zalogi

Šifra: 54913

15,00 

Takojšnja pomoč pri tremi, nenadni blokadi spomina in drugih nevšečnostih

Kategorije: , ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Ko se breme v supermoč spremeni

V nekem trenutku se vse oči v prostoru obrnejo proti nam. Neznosno tišino velikega pričakovanja bi lahko rezali z nožem. To bi bil trenutek za glasno, samozavestno besedo, jasen pogled in pokončno držo. A kaj ko smo zaradi strahu in treme izgubili nadzor nad svojim telesom, glasom in čuti. Pomembna predstavitev, čestitka na družabnem srečanju ali zgolj obvestilo hišnemu svetu v delčku sekunde izpuhtijo v črnino nedostopnega spomina. In naenkrat pod žarometi postane vroče, zelo vroče …

Zaradi vsega naštetega je strah pred izpostavitvijo eden najpogostejših in najbolj hromečih dejavnikov našega družbenega življenja. Avtorica pa nam v pričujoči knjižici razkriva odrešujoče spoznanje: trema je povsem naraven odziv telesa na izjemne situacije. Je dodatna moč in naravni doping, ki nam pomaga premagati vse ovire.

Diplomirana psihologinja, poslovna in osebna svetovalka ter nekdanja vrhunska športnica Monika Matschnig v svoji uspešnici Trema predstavlja preproste metode, s katerimi lahko tremo uspešno obvladamo in jo obrnemo sebi v prid. Da je to res mogoče, nam pod sojem odrskih luči dokazuje simpatična vidra Magda.

Uspešnica Trema nadaljuje serijo knjižic Mali učbenik preživetja s praktičnimi napotki in preprostimi vajami za samopomoč v različnih duševnih stiskah in težavah. V knjižici Glavo gor! so zbrane vaje zoper stres in slabo voljo; naslov Le pogum! ponuja zbirko vaj zoper strah, paniko in razbijanje srca; knjižica Vso srečo! pomaga zoper črnogledost, negotovost, smolo in spodrsljaje; takojšnja pomoč ob žalosti, žalitvah in raznih neprijetnostih je zbrana v knjigi Z ljubeznijo …; nasveti za krepčilni dremež in trdno nočno spanje nosijo naslov Dobro spi!; zadnja v nizu, z naslovom Vse v redu, pa deluje proti uničujočemu vplivu obremenitev, travm in podobnih težav.

Priročna knjižica malega formata je primerna za vse starosti, uporabna tako za posameznike kot za skupine – od šolarjev in šolskih skupnosti do domov za ostarele. Ko bo trema postala naša zaveznica, bomo samozavestno nastopali tako pred razredom kot pred polno dvorano.

Dodatne informacije

Avtor:

Monika Matschnig

Založba:

Društvo Mohorjeva družba

Leto izdaje:

2020

Število strani:

44

Vezava:

trda