ODPRTA GLAVA ZA ŠTEVILKE

Na zalogi

Šifra: 52868

29,90 

Odprta glava za številke: kako blesteti pri matematiki in naravoslovju (tudi če si imel kdaj cvek).

Kategorije: , ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

V šoli smo imeli vse težave pri naravoslovnih predmetih – enostavno se nismo uspeli pripraviti do učenja matematike ali fizike, saj je bila že misel na veliko muko. Tudi učitelji nam niso znali pomagati. Zato smo pripravili knjigo za vse, ki sovražijo matematiko! Dr. Barbara Oakley predstavlja tri miselne, kakršne koli nasvete z vsakim uspešnim tehnikom, če jih je treba dosledno upoštevati.

Bralna izkušnja

Odprta glava za številke: kako blesteti pri matematiki in naravoslovju (tudi če si imel kdaj cvek) je mednarodna uspešnica izpod peresa dr. Barbare Oakley, ki raziskuje nove načine učenja matematičnih in naravoslovnih predmetov.

Za dr. Oakley izgovor »jaz nisem za številke« ne velja – tudi sama je bila sprva humanistično naravoslovna usmerjena, saj se je učila rusko, potem pa je pripravljena, da za novo delo, ki ga je dobila v vojski, potrebuje tudi slovno znanje. Tako je na zadnji koži izkusila in spoznala, kako se naučiti matematike in naravoslovja – najprej je bila zelo uspešna, saj je doktorirala iz elektrotehnike.

V tej fantastični knjigi znanje in izkušnje iz različnih možganov povezujejo z izkušnjami iz resničnega sveta in jih združijo v smiselno celoto, predvsem pa izmed izmed nas opogumi, da se spoznajo in spoprime s svetom znanosti. Podaja nasvete, metode in tehnike , s katerimi se je tudi sama spoznavala, ko je svoje možgane prisilila, da so se iz humanističnih preoblikovali v naravoslovne.

Ta knjiga je dragocena pomoč tako strokovnim delavcem kot staršem, učencem, dijakom in študentom.

Prevedena je bila v vseh svetovnih jezikih in je prva na lestvicah strokovne literature s področja uspešnega učenja.

Dodatne informacije

Avtor:

dr. Barbara Oakley

Založba:

Vida

Leto izdaje:

2022

Število strani:

340

Vezava:

trda