VSE V REDU

Na zalogi

Šifra: 56898

17,00 

Mali učbenik preživetja – Takojšnja pomoč pri obremenitvah, travmah in podobnih težavah

Kategorije: , ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Tudi ko je vsega preveč, je lahko vse v redu

Naj stojimo še tako trdno na tleh, na rušilni vpliv malih in velikih strahov, tesnobe in obupa nihče od nas ni imun. Prej kot slej nas življenje postavi pred preizkušnje, ki izzovejo našo čustveno trdnost, duševni mir in celo telesno zdravje. Avtorica predstavlja 9 x 3 preproste telesne vaje po metodi »Body2Brain®ccm«, ki nam učinkovito pomagajo, da obnovimo svoj živčni sistem in se spet dobro počutimo v svoji koži.

Knjižica Vse v redu je šesta v nizu Malih učbenikov preživetja. Tudi tokrat nam bodo preproste in učinkovite telesne vaje proti uničujočemu vplivu obremenitev, travm in podobnih težav predstavile štiri dobrodušne ovčke: Oskar, Ema, Vili in Manca.

Vse se je začelo v knjižici Glavo gor!, kjer smo vaje zoper stres in slabo voljo delali v družbi dobrovoljnega ovna Oskarja. Sledil je priročnik Le pogum!, kjer se je Oskarju pri vajah za pomoč zoper strah, paniko in razbijanje srca pridružila ovca Ema. V tretjem malem učbeniku preživetja Vso srečo! se je črnogledosti, negotovosti, smoli in raznim spodrsljajem postavila v bran tričlanska postava: Emi in Oskarju je priskočil na pomoč Vili, črna ovca. Ekipo pa je pod naslovom Z ljubeznijo … dopolnila še Manca. Z nasveti za krepčilni dremež in trdno nočno spanje so nas oskrbeli v knjižici Dobro spi!

Naše telo in možgani so sicer zelo zapleteni, a presenetljivo predvidljivi. Spremembo duševnega stanja, čustvovanja in doživljanja lahko dosežemo z drobnimi gibi in preprostimi telesnimi vajami po metodi »Body2Brain®ccm«. Nikdar ni
prepozno. Z zaupanjem vase, vadbo in nekaj potrpljenja lahko stvari vedno izboljšamo.

Priročna knjižica malega formata je primerna za vse starosti, uporabna tako za posameznike kot za skupine – od šol do domov za ostarele. Povsod, kjer se znajdemo v situacijah, ko je pametno reči »Vse v redu«.

Dodatne informacije

Avtor:

Claudia Croos-Müller

Založba:

Društvo Mohorjeva družba

Leto izdaje:

2020

Število strani:

64

Vezava:

trda