VSO SREČO!

Na zalogi

Šifra: 54166

17,00 

Mali učbenik preživetja – Takojšnja pomoč ob črnogledosti, negotovosti, smoli in raznih spodrsljajih

Kategorije: , ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Za srečo se je treba odločiti!

V življenju ne more vsak dan sijati sonce – kljub temu in prav zato pa lahko vsak dan vsaj malo vadimo srečo in optimizem. Knjižica nemške nevrologinje in psihoterapevtke prinaša nov nabor nadvse preprostih telesnih vaj, s katerim si lahko izboljšamo počutje.

V knjižici Glavo gor! – prvi iz niza malih učbenikov preživetja, smo vaje zoper stres in slabo voljo delali v družbi dobrodušnega ovna Oskarja. V knjižici Le pogum! se mu je pri vajah za pomoč zoper strah, paniko in razbijanje srca pridružila ovca Ema. Tokrat pa se v bran proti črnogledosti, negotovosti, smoli in raznim spodrsljajem vadi okrepljena postava: Emi in Oskarju prihaja na pomoč Vili, črna ovca. Vajen je razmišljati pozitivno in nikoli ne izgubi zaupanja vase. Nerganja in tarnanja ne pozna. Prav nič črnogled ni, ampak je srečen oven! Pri tem mu pomagajo povsem preproste stvari, kot so dvignjen pogled, miselne igre, žvižganje, ples, poskakovanje, zbiranje lepih spominov …

Zakaj? Zato, ker se prek telesa v možgane nenehno prenašajo informacije – ne glede na to, ali so dobre ali slabe. Možgani predelajo te informacije v misli, dejanja in čustva. Z novimi, pozitivnimi telesnimi držami in telesnimi dejavnostmi telo sporoča možganom nove, pozitivne informacije. Možgani tako razvijejo pozitivne misli in občutke. Te misli spremenijo naše stare, negativne poglede na življenje. Novi pogledi na življenje pozitivno spremenijo naša dejanja. Optimistično in mirno delovanje pa je kot ogromen magnet, ki privlači srečo.

Priročna knjižica malega formata je primerna za vse starosti, uporabna tako za posameznike kot tudi za skupine – od šol do domov za ostarele. Z njo lahko osrečite sebe in druge. Svet namreč potrebuje srečne ljudi!

Dodatne informacije

Avtor:

Claudia Croos-Müller

Založba:

Društvo Mohorjeva družba

Leto izdaje:

2017

Število strani:

42

Vezava:

trda