ŽARGON PRIZADETOSTI

Na zalogi

Šifra: 53955

18,50 

Dolgo sem pisal to knjigo. Začel sem jezen. Jezen na Cerkev, ki sem jo hotel prijeti in stresti, da se končno ne bi več vedla tako, saj sem to komaj še prenašal.

Kategorije: , ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Razburjal sem se na medmrežju in požel širok odziv. Zelo me je presenetil. S tem nisem računal. Nisem si mislil, da bom s prispevkom na svojem blogu, ki je sprožil pisanje te knjige, dosegel tako široko občinstvo. Pravzaprav je zgodba te knjige naključje. Moj članek je prišel v napačne roke. Našli so ga teologi in ga delili naprej. Vse bolj se je širil in vse pogosteje so ga navajali. Teologi so ga pošiljali naokoli in razširjali, se o njem pogovarjali in ga kritizirali. Vendar je samo popraskal po površini in sploh ni segel v globino. Pravzaprav je bil le provokacija, ki je kljub temu sprožila dialog. Dialog med menoj in mojo cerkvijo.
Moja cerkev – tako lahko je to reči. Hkrati pa mi je z leti več kot enkrat postala tuja. Tako tuja, da sem ji včasih popolnoma obrnil hrbet. Ta knjiga me je spomnila na nekaj, kar vem že dolgo: da dobre strani Cerkve prevladajo.
Naj me v vsakdanjem življenju še tako razočara in naj ji še tako besno očitam, toliko bolj vem, da je človek lahko besen samo na koga, ki ga ima tudi rad.

Dodatne informacije

Avtor:

Erik Flügge

Založba:

Salve

Leto izdaje:

2017

Število strani:

160

Vezava:

mehka