VSTAJENJSKO MATERINSTVO

Na zalogi

Šifra: 52132

29,90 

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Vstajenjsko materinstvo: uresničevanje evangelija v materinstvu vam bo pomagalo razumeti in uporabiti evangelij pri pogostih težavah, s katerimi se soočajo mame, da bi lahko svojo nedeljsko veroizpoved povezali s ponedeljkovim jutranjim napadom jeze.

Knjiga vabi, da odkrijete, kako tesno je evangelij povezan z vsakodnevnim materinstvom. Pridružite se avtoricama, ko se sprehajata skozi zgodbo odrešenja in razkrivata, kako se evangelij nanaša na vaše vsakdanje življenje ter prinaša upanje, svobodo in veselje na vseh področjih materinstva.

O avtoricah:

Emily Jensen in Laura Wifler sta soustanoviteljici organizacije Vstajenjsko materinstvo in sovoditeljici popularnega podkasta. Sta tudi globoko sredi materinstva skupaj s svojimi bralkami. S kombinacijo dostopnosti, sorodnosti in dobrega poznavanja Svetega pisma znata Emily in Laura preprosto podati svetopisemske resnice, jih povezati in uporabiti v vsakdanjem življenju. Bog redno in mogočno uporablja glasova teh dveh mamic, da bi ženske po svetu navduševal za evangelij. Kot svakinji Emily in Laura živita v osrednji Iowi s svojima družinama.

Dodatne informacije

Avtor:

Emily Jensen, Laura Wifler

Leto izdaje:

2023

Število strani:

264

Vezava:

mehka

Založba:

Družina