GLUKOZNA REVOLUCIJA: METODA GLUKOZNE BOGINJE

Na zalogi

Šifra: 58052

34,90 

Praktično nadaljevanje uspešnice Glukozna revolucija. Razloženi triki za obvladovanje ravni krvnega sladkorja.

Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Več kot 100 preprostih in dostopnih receptov, vsi predstavljeni s fotografijami.

4 tedenski načrt, korak po koraku.

Kratke in jasne razlage in napotki.

O avtorici:

Jessie inchauspé je biokemičarka in ustanoviteljica spletne skupnosti Glukozna boginja (z dvema milijonoma sledilcev na Instagramu). S svojo prvo knjigo Glukozna revolucija, ki je postala mednarodna uspešnica številka 1, je začela proučevati pomen in vpliv krvnega sladkorja na zdravje in počutje ter odkrila preproste trike za njegovo uravnavanje.

V svoji Metodi Glukozne boginje bralcem in sledilcem ponuja štiritedenski načrt korak za korakom, kako vključiti preproste, znanstveno dokazane strategije za uravnavanje krvnega sladkorja v svoje vsakdanje življenje. Poleg navodil je na voljo več kot 100 okusnih receptov, interaktivni delovni zvezek in veliko nasvetov ter izkušenj skupnosti Glukozne boginje.

Metodo je preskusilo že na tisoče ljudi, ki so osupljivo uspešno obvladali svoj krvni sladkor in so bili navdušeni nad rezultati. Pridobili so energijo, omejili hrepenenje po hrani, izboljšali videz kože, upočasnili proces staranja, zmanjšali vnetja, uravnotežili hormone, popravili razpoloženje in spali bolje kot kdajkoli prej. Z njeno metodo boste tudi vi ustvarili dobre vseživljenjske navade. In kaj je najboljše od vsega? Ne boste šteli kalorij in jedli boste lahko vse, kar imate radi!

Dodatne informacije

Avtor:

Jessie Inchauspé

Leto izdaje:

2024

Število strani:

292

Vezava:

trda

Založba:

Vida