RAZISKAVA O SVETEM PISMU

Na zalogi

Šifra: 58170

34,90 

Raziskava o Svetem pismu je nadaljevanje uspešnice Raziskava o Bogu.

Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

V pričujoči knjigi se bomo skozi Sveto pismo sprehodili s  Tomažem in Sofijo, ki bosta pomagala, da se bodo mladi laže znašli v njem. Knjiga je  bogato ilustrirana in zaobjema tako Novo kot Staro zavezo. Kratek strip na začetku vsakega poglavja je kratka popestritev sicer zahtevne tematike. Prav tako pa glavna junaka knjige, Tomaž in Sofija, pojasnjujeta  zapletene besede na razumljiv. Knjiga je zastavljena kot pravcata raziskava. Dvojne strani z dokumentarno vsebino pa razlagajo  o življenju v času nastanka Svetega pisma.

O avtorjih:

FRANÇOIS CAMPAGNAC, duhovnik francoske škofije Sens-Auxerre, je trenutno župnik v burgundski vasici Montréal in dekan sedmih župnij v tamkajšnjem departmaju Yonne. Kot škofijski vikar je v domači škofiji zadolžen za versko izobraževanje in spremljanje verskih gibanj. Je tudi duhovni spremljevalec na uradih za katehezo in katehumenat. Kot voditelj svetopisemskih skupin je napisal že več del za otroke in mladino.

CRISTOPHE RAIMBAULT, generalni vikar francoske škofije Tours, je doktoriral iz teologije, zaključil pa je tudi dodiplomski študij na Francoski svetopisemski in arheološki šoli v Jeruzalemu. Na Katoliškem inštitutu v Parizu raziskuje in predava o svetem Pavlu, na Visokem inštitutu za katehetsko pastoralo (ISPC) pa predava predmet Sveto pismo in kateheza. Napisal je več knjig za otroke, mladino in odrasle.

FABIENNE PY-RENAUDIE je doktorirala iz zgodovine verstev. Študirala je mladinsko književnost, raziskovalno pa se je posvečala Svetemu pismu in svetim zgodbam za otroke, ki so bile v Franciji napisane v 19. in 20. stoletju.

Dodatne informacije

Avtor:

Cristophe Raimbault, Fabienne Py-Renaudie, Francois Campagnac

Leto izdaje:

2024

Število strani:

320

Vezava:

mehka

Založba:

Družina