KAJ NAM GOVORI JEZUS?

Na zalogi

Šifra: 56291

19,50 

Razlaga desetih evangeljskih odlomkov za današnje otroke.

Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Otrokom razumljiva razlaga desetih Jezusovih misli

Če te kdo udari po desnem licu, mu nastavi še levo. Božje kraljestvo je kakor skriti zaklad. Človek naj ne živi samo od kruha … Avtorice, sodelavke francoske katoliške revije Filotéo, današnjim otrokom razumljivo razložijo deset znanih, a ne vedno najlaže razumljivih Jezusovih misli.

Naj smo verni ali ne, eno je gotovo: Jezus je zares živel, in sicer pred 2000 leti. Vemo, da je prebival v Galileji in da je bil vzgojen v veri svojega judovskega ljudstva. Ko je bil star približno 30 let, je prehodil svojo deželo in ljudem govoril o Bogu. Jezus je s svojimi besedami v nekaterih vzbudil željo, da bi hodili za njim, in postali so njegovi učenci.

Knjiga na otrokom privlačen način prinaša aktualno razlago desetih Jezusovih misli, ki jih večinoma dobro poznamo, a včasih – tudi odrasli – teže ponotranjimo. Dobrodošla je kot dopolnilno veroučno gradivo pa tudi kot zanimiva iztočnica za pogovor z otroki – za vse, ki jih zanima temeljno sporočilo krščanstva!

Avtorice so strokovnjakinje različnih humanističnih smeri in sodelavke francoske katoliške revije za otroke Filotéo. V knjigi Zakaj sem jaz jaz? so otrokom približale krščanski pogled na temeljna življenjska vprašanja, v knjigi Jezusove prilike pa slikovito razložile najlepše evangeljske zgodbe. V novi knjigi Kaj nam govori Jezus? današnjim otrokom razumljivo razložijo deset znanih, a ne vedno najlaže razumljivih Jezusovih misli.

Dodatne informacije

Avtor:

Anne-Sophie du Bouëtiez, Bénédicte Jeancourt, Gwenaëlle Boulet, Lucie Tour

Založba:

Društvo Mohorjeva družba

Leto izdaje:

2019

Število strani:

76

Vezava:

trda