KAJ POMENI VEROVATI V BOGA?

Na zalogi

Šifra: 56057

23,50 

Odgovori na velika življenjska vprašanja v luči krščanstva

Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Vera – kako in zakaj

Kako je nastal svet? Zakaj obstajamo ljudje? Kaj pomeni verovati? Kdo je Bog? Kaj nas čaka po smrti? Ta in podobna vprašanja si začnemo zastavljati že v otroštvu – in si jih potem zastavljamo vse življenje! Bogato ilustrirana knjiga otroke in njihove vzgojitelje vabi k razmišljanju o veri in k boljšemu poznavanju Jezusa in krščanstva.

Z vero se v življenju srečujemo vsi, tudi otroci, ne glede na to, ali odraščajo v verni družini ali ne. Zato knjiga prihaja kot dobrodošlo, odprto in poučno branje, ki podpira vzgojo k pristni strpnosti in spoštljivemu sožitju vseh dobronamernih ljudi. Vere namreč niso le izvir nesporazumov, kakor bi lahko pomislili ob dnevnih novicah, ampak nam pomagajo osmisliti življenje in odgovoriti na temeljna bivanjska vprašanja.

Avtorji so sodelavci francoske katoliške revije Filotéo, namenjene otrokom, in so strokovnjaki različnih humanističnih smeri. Po knjigah Zakaj sem jaz jaz?, v kateri današnjim otrokom približajo krščanski pogled na temeljna življenjska vprašanja, in Jezusove prilike s slikovito in poglobljeno razlago najlepših evangeljskih zgodb, se v knjigi Kaj pomeni verovati v Boga? posvetijo vprašanju vere v Boga – kako in zakaj.

Dodatne informacije

Avtor:

Anne-Sophie du Bouëtiez, Bénédicte Jeancourt, Gwenaëlle Boulet, Lucie Tour

Založba:

Društvo Mohorjeva družba

Leto izdaje:

2019

Število strani:

144

Vezava:

trda