MOJ PRVI MOLITVENIK (obhajilo)

Na zalogi

Šifra: 52351

6,90 

Knjiga Moj prvi molitvenik vsebuje osnovne molitvene obrazce, nekatere obrazce ljudskih pobožnosti ter mašne molitve, spovedni obrazec in nekaj besedil pesmi, primernih za predšolske otroke in otroke prve triade

Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Knjiga Moj prvi molitvenik vsebuje osnovne molitvene obrazce, nekatere obrazce ljudskih pobožnosti ter mašne molitve, spovedni obrazec in nekaj besedil pesmi, primernih za predšolske otroke in otroke prve triade. Zelo velja pohvaliti tisti del Molitvenika, ki otroka spodbudi k molitvi ob svetopisemskih besedilih in ga uvaja v osebno oblikovan pogovor z Bogom. Besedila v knjigi so smiselno in razgibano razporejena. Poseben pridih otroškosti Molitveniku dajo ilustracije angelov, ki spodbujajo vero v angela varuha, ki: »je z vami in bedi nad vašimi življenji« (Jer 1,6).

Molitev ni le recitiranje, ampak pravo druženje z Jezusom. Nekatere molitve se otroci naučijo od staršev in pri verouku, morda bodo kakšno novo našli v Mojem prvem molitveniku. Bolj kot boste v molitvi spoznavali Jezusa, več in raje boste molili. Bogu se boste zahvaljevali, ga prosili in slavili, ker je z vami na vsakem vašem koraku. Bog rad usliši otroške prošnje, zato molite tudi za svoje starše, brate, sestre, sorodnike, prijatelje, župnika, katehiste, učitelje, za Cerkev in ves svet, da boste na njem živeli srečni otroci.
Oblikovanje te izdaje je posebej primerno za prvoobhajance.

Dodatne informacije

Avtor:

Cecilija Oblonšek in Mojca Purger

Založba:

Družina

Leto izdaje:

2015

Število strani:

128

Vezava:

trda