PET JEZIKOV LJUBEZNI

Na zalogi

Šifra: 49633

21,90 

V svoji knjigi 5 jezikov ljubezni je Dr. Gary Chapman s svojo posebno metodo navdušil bralce vsepovsod po svetu zaradi preprostega recepta, kako odkriti ključ trajne ljubezni.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Skrivnost trajne ljubezni – posodobljena izdaja

Hrepenenje po romantični ljubezni v zakonu je globoko zakoreninjeno v našo duševnost. Ogromno knjig govori o tej temi. Z njo se ukvarjajo v televizijskih in radijskih pogovornih oddajah. Na spletu mrgoli nasvetov. Zaljubiti se je enostavno. Ostati zaljubljen – to je izziv. Kako ohraniti vajino zvezo svežo in rastočo sredi zahtev, konfliktov in navadnega dolgočasja vsakdanjega življenja?

Je to torej samo še ena knjiga več?

Dr. Gary Chapman je s svojo metodo petih jezikov ljubezni navdušil bralce vsepovsod po svetu zaradi preprostega recepta, kako odkriti ključ trajnega in ljubečega zakona. Po dolgoletnem svetovanju zakoncem je ugotovil, da obstaja pet čustvenih jezikov ljubezni – pet načinov, kako ljudje izražajo in razumejo ljubezen.

Teh 5 način sestavljajo:

  • Besede potrditve
  • Posvečen čas
  • Sprejemanje daril
  • Usluge
  • Dotik

Knjiga 5 jezikov ljubezni je tako praktična kot pronicljiva. V naši ponudbi imamo novo, posodobljeno izdajo, ki odraža zapletenost današnjih odnosov, razkriva bistvene resnice in uporablja ustrezno modrost, ki deluje!

Dodatne informacije

Avtor:

Gary Chapman

Založba:

Družina

Leto izdaje:

2017

Število strani:

196

Vezava:

trda