POROČI SE Z NJO IN UMRI ZANJO

Na zalogi

Šifra: 54395

17,90 

Ženska ima nalogo, da pomaga moškemu znova najti njegovo možato, očetovsko, vplivno vlogo. Vlogo, ki se je – povejmo po pravici – malce izgubila na poti. Tako da imamo prevečkrat po hiši zbegane moške, slabo pripravljene prevzeti odgovornost za najbolj občutljive zadeve in poskrbeti za ravnovesje družine …

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

“Veličina poročenega moškega ni odvisna od veličine njegove žene, medtem ko se njej lahko zgodi, da najde svojo veličino tudi blizu moškega, ki ni zelo plemenit, in prav s porabo sebe, ko mu pomaga postati velik.
Hočemo moške, vedno bolj sposobne dajati življenje, in da bi jim to lahko rekle, predlagam, da govorimo s konkretnimi dejanji, se pravi z darili; ki morajo biti, kot vsa darila, svobodna, zastonjska in mišljena za tistega, ki jih prejme. Sposobna vzbuditi njihovo srce. Darila, ponujena z nežnostjo, ne kot kletke, ki hočejo prisiliti. Ne z domišljavostjo koga, ki ve, kaj drugi potrebuje. Darila, ki skušajo uganiti želje, in če je mogoče, jih tudi preseči. Ki pa morejo biti v nasprotnem primeru tudi zavrnjena. Darila, skratka.” (avtoričine besede iz Uvoda)

Costanza Miriano se je rodila v Perugi leta 1970, kjer je tudi diplomirala iz klasične književnosti. Študirala je še novinarstvo, se preselila v Rim in začela delo na javni italijanski televiziji RAI. Petnajst let je urejala dnevnik na tretjem programu, sedaj pa je odgovorna za verski program RAI Vaticano. Sodeluje tudi s časopisi Avvenire, Il Timone, Credere in Il Foglio. Je goreča katoličanka, prepričana, da se pride v nebesa le po priporočanju, zato prednostno izbira poti, ki vodijo k nebeškemu vladarju. Med temi sta obisk svete maše in molitev rožnega venca. Je poročena in ima štiri otroke, dva sinova in dve hčeri (in enega moža). Piše ponoči, čez dan počne tisoč drugih stvari, predvsem pa je mama. Želi si najti več časa za svoj najljubši hobi – tek. Sodelovala je v raznih maratonskih tekih, njen osebni rekord je 3 ure in 15 minut. Bila je članica odbora Zaščitimo naše otroke, ki je organiziral odmevna Family Day v Rimu 20. junija 2015 in 30. januarja 2016.

Dodatne informacije

Avtor:

Costanza Miriano

Založba:

Salve

Leto izdaje:

2017

Število strani:

192

Vezava:

mehka