DOTAKNIL SE ME JE TER ME OZDRAVIL

Na zalogi

Šifra: 41477

7,00 

Nova zelo navdihnjena in spodbudna knjiga izpod peresa o. Jamesa Manjackala govori o živi navzočnosti Jezusa, mogočnega zdravnika, v sv. evharistiji. Knjiga je kot velik zaklad v katoliški knjižnici nastala v letu sv. evharistije. Mnogi in raznoliki živi primeri in pričevanja – podobno kot pri drugih avtorjevih knjigah – zvabijo človeka, da jo prebere v enem dahu od začetka do konca.

Kategorije: , ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Oče James je zadnjih trideset let karizmatični pridigar katoliške Cerkve; znan je po neustrašnem in jasnem oznanjevanju Božje besede v popolni zvestobi Cerkvi. Pripada misijonskemu redu oblatov sv. Frančiška Saleškega jugozahodne indijske province.

“V tej knjižici skušam opisati nekaj pričevanj in izkušenj o sveti evharistiji, ki jih pogosto navajam pri svojih duhovnih obnovah, da bi v ljudeh vzpodbudil vero v živo Jezusovo prisotnost v sv. evharistiji.” (str. 8)

“Razpoznavni znak katoliškega vernika je njegova vera, da se v sv. evharistiji sreča z živim Bogom. V njej sreča dete Jezusa iz jaslic; Besedo, ki je postala meso; Galilejca, ki je hodil naokrog in delil dobrote, odpuščal grehe, ozdravljal bolezni, obsedene osvobajal zlih duhov, delal čudeže; sreča največjega ljubitelja človeštva, ki je žrtvoval življenje za grehe ljudi; sreča vstalega Odrešenika, ki bo živel  z nami do konca sveta. Tako je sv. evharistija to, kar človeka naredi za katoličana, je v resnici njegova identiteta. Katoličani so Božje evharistično ljudstvo. Katoličana to spodbuja, da se vsak dan udeleži sv. maše; če že ne dnevno, vsaj obvezne nedeljske maše.” (str. 104)

Dodatne informacije

Avtor:

P. James Manjackal

Založba:

Salve

Leto izdaje:

2007

Število strani:

110

Vezava:

mehka