MARCO GALLO: CELO KAMNI BI POSKAKOVALI

Na zalogi

Šifra: 54020

24,90 

Marco je bil mladenič našega časa, ki je že od otroštva izkazoval močno slo po življenju, zvesto in dramatično odprtost do vseh vidikov resničnosti.

Med branjem Marcovih spominov in zapiskov iz zadnjega leta njegovega življenja dobimo vtis, da je v njem dozorelo spoznanje o tem, kar je resnično dragoceno. Zato njegova nenadna smrt ni konec njegovega življenja, temveč le dopolnitev zemeljskega potovanja oziroma njegov dies natalis (rojstni dan za nebesa).

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Marco Gallo se je rodil 7. marca 1994 v Chiavariju (Genova) staršema Antoniu in Paoli Cevasco. Prva leta je preživel v Casarzi Ligure skupaj s sestrama – s tri leta starejšo Francesco in tri leta mlajšo Veronico. Septembra 1999 se je družina preselila v Arese (Milano), naslednje leto pa v Lecco, kjer je obiskoval osnovno šolo »Pietro Scola«. Septembra 2007 je Marco začel pouk na gimnaziji »Don Gnocchi« v Carate Brianza. Dve leti pozneje se družina preselila v Monzo. 5. novembra 2011 ga je med vožnjo z mopedom v šolo zbil avto in je podlegel poškodbam.

Večer pred tem je na steno svoje sobe, zraven križa, napisal: »Zakaj iščete živega med mrtvimi?«

Dodatne informacije

Avtor:

Gallo Marco

Založba:

Salve

Leto izdaje:

2023

Število strani:

232

Vezava:

mehka