POKLICANA

Na zalogi

Šifra: 56864

21,50 

Paula Faris s svojo knjigo želi poudariti preprosto resnico, da človekova veljava ni odvisna od tega, kakšen poklic opravlja, ampak kakšen je po srcu.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Ne omalovažujmo svojega življenja. Smo več kot le statistična možnost, produkt dedne in družbene zasnove, skupek podedovanih kromosomov in otroških travm; več kot vetrovnica na cerkvenem zvoniku, ki jo vrtijo brezdušni vetrovi usode. Ljubeči Bog nas je iz niča priklical v bivanje. To nam sporoča Sveto pismo.

Prav na to nas želi v svoji knjigi Poklicana spomniti Paula Faris, ki pravi, da je vsak izmed nas obdarjen s tem, kar imenuje »verska poklicanost«. Vabi nas, naj si odgovorimo na bivanjska vprašanja, kot so:

Ali se zavedam svoje verske poklicanosti – kdo sem in k čemu sem poklican? Ali lahko to svojo poklicanost jasno opredelim?

Ali so moje poklicno delo, moja služba, moje starševstvo, moji hobiji in moji velikopotezni življenjski načrti v skladu s to poklicanostjo ali pa jih usmerja kaj drugega?

Težko bi našli pomembnejša vprašanja od teh. In malo je ljudi, ki bi nam pri iskanju odgovorov nanje lahko pomagali bolje kot avtorica te knjige. Paula je neozdravljivo radovedna. Je neizčrpen vir presenetljivih vprašanj, kar vem iz prve roke, a tudi koristnih nasvetov. Predvsem pa je neutrudna iskalka resnice, ki živi iz svoje krščanske vere. Če bi radi tudi vi, držite v rokah pravo knjigo. Je dobro napisana, privlačna, polna brezčasnih (in pravočasnih) misli.

 

Paula Faris je nacionalna dopisnica pri ABC News in voditeljica poddaje Potovanja vere s Paulo Faris. Pred tem je bila sovoditeljica oddaj Dobro jutro Amerika ob koncu tedna in Pogledi. Farisova, ki se je rodila v Jacksonu (Michigan, ZDA) in z odliko diplomirala na Univerzi Cedarville v Ohiu, živi v New Yorku z možem Johnom in njunimi tremi otroki.

S svojo knjigo je želela poudariti preprosto resnico, da človekova veljava ni odvisna
od tega, kakšen poklic opravlja, ampak kakšen je po srcu.

Dodatne informacije

Avtor:

Paula Faris

Založba:

Salve

Leto izdaje:

2020

Število strani:

184

Vezava:

mehka