POT ŽALOVANJA

Na zalogi

Šifra: 52956

29,90 

Kako v žalosti izgube najti svojo zgodbo ljubezni

Priročnik psihoterapevta temelji na več desetletjih strokovnega svetovanja žalujočim in avtorjevi lastni izkušnji izgube sina.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Priročnik psihoterapevta dr. Patricka O’Malleyja temelji na več desetletjih strokovnega svetovanja žalujočim in avtorjevi lastni izkušnji izgube sina. Prinaša nove pristope k soočanju z bolečino ob smrti ljubljene osebe ter vključuje tudi študijski priročnik z vajami za skupine in posameznike.

Ameriški psihoterapevt dr. Patrick O’Malley je verjel, da je zaradi svoje strokovne usposobljenosti seznanjen z vsem, kar je treba vedeti o žalovanju – dokler ni sam doživel smrti sina. Ob tem je spoznal, da tradicionalni pristopi, kot je predvsem slovita teorija o stopnjah žalovanja, bolečino ob izgubi ljubljene osebe prepogosto obravnavajo kot stanje, ki ga je treba čim prej »ozdraviti«.

Priročnik Pot žalovanja ponuja drugo možnost: da svojo žalost sprejmemo kot razumljivo posledico ljubezni, ki smo jo čutili do umrlega, in se z njo naučimo živeti. Izvirni in sočutni vodnik na poti žalovanja bo v uteho in pomoč tako žalujočim kot njihovim bližnjim, ki si jim želijo stati ob strani.

Na izkušnjah dr. O’Malleyja in knjigi Pot žalovanja temelji tudi Trimesečni program za žalujoče, ki ga nudijo v Ignacijevem domu duhovnosti v Ljubljani.

Dr. Patrick O’Malley je ameriški psihoterapevt, ki na področju žalovanja svetuje klientom ter izobražuje prostovoljce in sodelavce že 40 let. Knjigo Pot žalovanja je napisal v sodelovanju s Timom Madiganom, večkrat nagrajenim časnikarjem in avtorjem. Oba živita in delujeta v Fort Worthu v Teksasu.

Dodatne informacije

Leto izdaje:

2022

Število strani:

224

Vezava:

mehka