PRIČEVALCI VSTALEGA KRISTUSA

Na zalogi

Šifra: 57024

14,90 

Duhovne vaje temeljijo na večno živi božji besedi, upoštevajo cerkvene učitelje, ki so zelo praktično razlagali Sveto pismo, na aktualnem nauku Jezusove Cerkve in vsakdanjem izkustvu dušnega pastirja, ki noče zagnati vesla iz rok ampak se izroči v molitvi zgodnji danici – Mariji, ki vodi naš čolnič življenja v večni pristan Božje ljubezni.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

V tišini duhovnih vaj smo bolj pozorni na svoje duhovno stanje in nam je omogočen pogovor z Bogom in s samim seboj. V tišini najdeš pot do sebe, do bližnjega in do Boga. To je dolga, zahtevna in večkrat mučna pot, ki te po romanjih skozi pokrajine življenja pripelje najbližje k sebi, v samo kamrico tvojega srca. To resnico je pronicljivo izrazil v 12. Darovanjki indijski pesnik Tagore: »Najdaljša je pot, ki te pripelje najbližje k sebi in najtežja je vaja, ki rodi najpreprostejši napev.«
Duhovne vaje Pričevalci vstalega Kristusa bodo dosegle svoj namen, če bomo v tišini prišli blizu Bogu, bližnjemu in sebi. Duhovne vaje temeljijo na večno živi božji besedi, upoštevajo cerkvene učitelje, ki so zelo praktično razlagali Sveto pismo, na aktualnem nauku Jezusove Cerkve in vsakdanjem izkustvu dušnega pastirja, ki noče zagnati vesla iz rok ampak se izroči v molitvi zgodnji danici – Mariji, ki vodi naš čolnič življenja v večni pristan Božje ljubezni.

Dodatne informacije

Avtor:

Maks Ipavec

Založba:

Ognjišče

Leto izdaje:

2021

Število strani:

372

Vezava:

mehka