DUHOVNIK MED PROSTITUTKAMI

Ni na zalogi

Šifra: 52857

19,80 

Podnevi zaporniški duhovnik, ponoči spovednik prostitutk …

Francoski pater Jean-Philippe je eden izmed tistih oznanjevalcev vere, ki so svoje življenje posvetili ljudem z obrobja družbe. V pariškem Bulonjskem gozdu vsi poznajo njegov avtodom, ki vselej z odprtimi vrati sprejema moške in ženske, ‘prijatelje noči’. Prostorček miru in topline, pa tudi kapela na kolesih, v kateri se govori o dobroti, lepoti in resnici.

Kategorije: , ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Kdo bi njihovo trpljenje razumel bolje od njega? Jean-Philippe izhaja iz nasilne družine alkoholikov, ki ga je že v ranem otroštvu poslala v grozljiv katoliški internat. Pri dvanajstih letih ga je spolno zlorabil znanec, nato je postal mladoletni prestopnik. A Bog nanj ni pozabil. Namesto, da bi bil danes eden izmed zapornikov, odvisnikov ali celo prostitutov, je on tisti, ki posluša, svetuje in spremlja ljudi z obrobja. Bog ga je namreč prek vrste čudovitih srečanj in posebnih milosti poklical v duhovniško službo, v kateri deli ljubezen tistim, ki je sploh ne poznajo.

Danes je njegov moto: »Kdor izmed vas je brez greha, naj prvi vrže kamen«. Duhovnik med prostitutkami je izjemno pričevanje o upanju, ki bo vaše zakoreninjene predstave postavilo na glavo!

Dodatne informacije

Avtor:

p. Jean-Philippe Chauveau

Založba:

Emanuel

Leto izdaje:

2015

Število strani:

264

Vezava:

mehka